Over mij

Mijn naam is Jack Vennik en ik woon samen met Wendela sinds begin 2019 in het mooie plaatsje Mill en ik ben gediplomeerd sportzorgmasseur

In mijn dagelijks leven ben ik officier bij de Koninklijke Landmacht. Tijdens mijn uitzending in Afghanistan in 2015-2016 werd ik zeer enthousiast over een aantal behandelingen die ik kreeg omdat ik behoorlijk last had van mijn kuiten tijdens en na het hardlopen. Deze behandelingen waren zo effectief, dat ik kort daarna besloot om de opleiding sportmassage te gaan volgen. Achteraf gezien is dit voor mij een geweldig besluit geweest.

Na het behalen van mijn NGS-geacrediteerde diploma heb ik mijn eigen praktijk "Mill sportmassage" aan huis opgericht.

Eigenlijk is het allermooiste van deze uit de hand gelopen hobby dat je mensen kunt helpen die te maken hebben met een disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Dit geeft mij altijd weer energie!

Daarnaast heb ik een groot aantal opleidingen gevolgd om meerdere technieken te leren. Wat mij betreft houdt het nooit op om beter te worden om uiteindelijk de mensen die in mijn praktijk komen steeds beter te kunnen ondersteunen. Daarom volg ik dan ook regelmatig cursussen die mijn gereedschapskistje elke keer weer vullen met extra technieken die ik in kan zetten.

Omdat ik gedurende de week regelmatig weg ben, zijn mijn praktijkuren beperkt. Over het algemeen betekent dit dat ik afspraken kan maken van vrijdag tot en met zondag. Neem gerust contact met me op om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat ik mogelijk voor je kan betekenen.